About Us

De Wonder Mama kan ieder van ons zijn die in de wonderbaarlijke en mooie fase van het leven met kleine kinderen zit. Soms moeilijk, vaak vermoeiend, maar meestal vol vreugde, blijdschap en warmte. Ook wij, Jana en Maria zitten in die fase.

Jana: Mijn broer, die veel reist en zelf twee kinderen heeft, gaf ons een paar voor de eerste verjaardag van mijn dochtertje en we waren vanaf dag één verkocht. Voordat we deze schoentjes hadden lukte het ons nooit om Dara’s kleine voetjes in welke schoen dan ook te krijgen. Zelfs twee paar dure merksneakers pasten niet. Die hebben we toen maar als decoratie gebruikt. Toen Dara haar nieuwe schoentjes aanhad naar het kinderdagverblijf keken alle juffies verbaasd op, omdat ze nog nooit zulke schoentjes hadden gezien. Iedereen vroeg me waar ik ze vandaan had om ze zelf te kunnen kopen.

Maria: Ik kocht twee paar schoentjes van een vriend van me als cadeautje voor twee buren die allebei net een baby hadden gekregen. Voor ik het wist wilde de hele buurt ze. Toen ik op onderzoek uitging kwam ik erachter dat praktisch elke baby in Bulgarije deze wonderschoentjes, die daar Buyki worden genoemd, draagt. Als er een kindje wordt geboren nemen vriendinnen met kinderen de nieuwbakken moeder direct mee naar de dichtstbijzijnde winkel om Buyki aan te schaffen.

Top