Wondercursus

Het krijgen van een baby is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in het leven van een mens. Daarom wil je alles doen om goed voorbereid te zijn op de komst van je kindje. Alle wondermama’s willen niet alleen de beste spullen voor haar baby, maar ook de beste voorbereiding op de komst van een baby. Daarom is Wondermama een samenwerking aangegaan met Babycursus.com.

Babycursus is een allesomvattende voorbereiding voor het krijgen van een kind. Waar reguliere zwangerschapscursussen zich toch vooral richten op de bevalling, doet Babycursus meer. Mandy Zuidhoek, oprichtster van Babycursus.com: “Ook de tijd na je bevalling is een ongelofelijke periode waarin je steeds voor nieuwe uitdagingen komt te staan. Als je van tevoren beter bent voorbereid op die tijd, kun je die uitdagingen beter aan.”

De Babycursus bestaat uit een vier uur durende zwangerschapscursus op een van de vele inspirerende babycursuslocaties in heel Nederland. Daarnaast krijg je het handige babycursusboek waarin alle cursusonderwerpen staan, zoals; hoe herstel je het beste na de bevalling? Wat doe je met een baby die blijft huilen terwijl je denkt dat je alles al hebt gedaan? Wat is een goed voedingsschema? Welk slaapschema heeft mijn kindje? En ga zo maar door. 

  • Op Babycursus.com vind je mooie ervaringen en recensies van cursisten. Onder andere een bekende Nederlander, een psycholoog, een instructeur van Defensie en de beste personal trainers van Noord-Holland
  • De Babycursussen worden vergoed door de meeste zorgverzekeraars
  • Je ontvangt een gratis goodie bag met interessante producten en kortingen op onder andere Wondermama schoentjes!
  • De zwangerschapscursussen worden gegeven door gediplomeerd en erkend zwangerschapscursus docent, voormalig columniste van het Algemeen Dagblad en diploma’s in de ontwikkelings- en levensloop psychologie Mandy Zuidhoek.

 

Laat een opmerking achter

Let op, opmerkingen moeten goedgekeurd worden voor ze worden gepubliceerd

Top